На Волині поліція конфіскувала авто, проте активісти «віджали» його назад

0
4
На Волині поліція конфіскувала авто, проте активісти «віджали» його назад
У Володимир-Волинському правоохоронці арештували авто місцевого мешканця, щоб провести ряд експертиз та забрали документи на транспортний засіб.

Авто чоловікові повинні ще були повернути в середині вересня, але не зробили цього, - пише «Буг».

Після того як власник автовки отримав Ухвалу на скасування рішення хотів забрати свою машину, але поліціянти повідомили, що повинні провести ще експертизу.

Авто знаходилося не на штраф-майданчику, а припарковано біля входу у відділ поліції. Начальник поліції Михайло Бобик повідомив, що поліцейські не змогли його транспортувати на штраф-майданчик, адже авто повністю заблоковане.

Власник авто, Петро Власюк показав, що отримав ухвалу апеляційного суду про скасування рішення першої інстанції та авто йому повинні ще були повернути в середині вересня (Ухвала суду від 19-го вересня). Однак працівники правоохоронних органів цього не робили, допоки чоловік не звернувся до активістів Рівненщини та Волині.

Близько 10-ї ранку, у п'ятницю 3-го листопада, під Володимир-Волинським відділом поліції зібралося понад 10-ть активістів Державницької ініціативи Яроша, та разом із власником одного з авто, вимагали аби правоохоронці повернули транспортний засіб.

Відразу ж був викликаний експерт для проведення огляду авто, після чого транспорт повинні повернути власникові. Однак, завести автівку на місці не вдалося, тому її транспортували для огляду.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні