У США чоловік замовив їжу і розчленував кур'єра

0
У США чоловік замовив їжу і розчленував кур'єра
У місті Голідей, штат Флорида, США затримали 30-річного чоловіка, який спочатку замовив їжу, а потім вбив та розчленував кур'єра.

Про це пише CNN, передає ТСН.

Жорстоке вбивство сталось наприкінці минулого тижня. Кур'єр у ту ніч робив свою останню доставку їжі і написав про це дружині. Після цього зв'язок з ним зник і жінка звернулась до поліції.

Поліція за допомогою GPS встановила, що останню доставку зниклий зробив до помешкання 30-річного Оскара Соліса. Під час обшуків його помешкання поліція знайшла у сміттєвих урнах розчленовані людські останки, а помешканні Соліса сліди крові. Слідчі також знайшли в будинку обручку жертви і ключі від машини зниклого.

"Я не буду вдаватися в подробиці того, наскільки жахливим було це вбивство. Ця людина - те, що він зробив, було демонічним", - сказав шериф округу Паско Кріс Нокко.

Між підозрюваним і жертвою не було ніякого зв'язку. Поліція підозрює, що нападник вбив свою жертву, оскільки хотів пограбувати кур'єра.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні