Неповнолітній родич депутата від «Опоблоку» вчинив на нього замах

0
0
Неповнолітній родич депутата від «Опоблоку» вчинив на нього замах
Поліція повідомила, що замах на депутата Миколаївської міськради від «Опозиційного блоку» Дмитра Жвавого, який стався вранці 30 серпня, вчинив його неповнолітній 16-річний родич з нібито причини особистої образи.

Як повідомила обласна поліція, підліток змайстрував та підклав в авто депутата вибуховий пристрій, який не спрацював належним чином, завдяки чому депутат і його дружина не постраждали, - пише Захід.НЕТ.

«Підліток змайстрував та заклав у автомобіль потерпілого дистанційну вибухівку, яка повинна була здетонувати під час надходження вхідного дзвінка. Зловмисник зателефонував, коли у позашляховику депутат перебував із дружиною, на щастя, пристрій не спрацював так, як планувалось», – повідомили в поліції і зазначили, що інструкцію для виробництва вибухового пристрою хлопець знайшов в інтернеті.

Згідно з повідомленням, зловмисник розкаявся у вчинених діях та розповів, що пішов на це через особисті образи. Закласти вибуховий пристрій він планував заздалегідь.

«Вибухівку майстрував за рекомендаціями з Інтернету з найпростішого мобільного телефону, дротів та скотчу. Мобільний протестував на справність та заховав. При надходженні вхідного дзвінка пристрій, за упевненістю підлітка, повинен був здетонувати», – з’ясували правоохоронці.

Підлітку повідомили про підозру у вчинені замаху на вбивство двох або більше осіб, скоєного способом, небезпечним для життя багатьох людей. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне ув’язнення. Слідство триває. Сьогодні буде вирішено питання щодо обрання юнакові міри запобіжного заходу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні