У лікарні після відвідин басейну померла 12-річна школярка

0
У лікарні після відвідин басейну померла 12-річна школярка
У четвер, 11 квітня, в обласній дитячій лікарні Миколаєва померла 12-річна школярка, яку до лікувального закладу доставила швидка допомога .

Про це пише «Новини-N».

Дівчинка прийшла до басейну разом із батьками. Під наглядом тренера вона зайшла у воду, проте, пропливши кілька метрів, вийшла з басейну і повідомила тренеру та мамі, що їй стало погано. Дитині викликали швидку допомогу, яка приїхала через 15 хвилин.

Бригада «швидкої» забрала дівчинку до машини та повезла в обласну дитячу лікарню на вул. Миколаївську. Дорогою стан дитини продовжував погіршуватися і до лікарні її привезли вже в непритомному стані.

В обласній дитячій лікарні дівчинці почали проводити інтенсивні реанімаційні заходи, які тривали близько години, проте це не дало результату і дитина померла.

Лікарі стверджують, що дівчинку було доставлено до лікарні вже в стані клінічної смерті.

Як з'ясувалося пізніше, школярка страждала на серцеве захворювання, і раніше перенесла хірургічну операцію на серці. За словами батьків, відвідувати басейн під наглядом тренера їй рекомендував лікар, оскільки дитині потрібні були помірні навантаження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні