Волинянин просто біля хати знайшов 80 білих грибів

3
6
Волинянин просто біля хати знайшов 80 білих грибів
Волинянин назбирав біля хати 80 боровиків.

Знайшов таку кількість грибів Федір Семенюк із села Великий Курінь Любешівського району, - повідомляє газета "Нове життя".

Спочатку чоловік знайшов кілька боровиків біля дубочка, що росте поруч будинку.

"Декілька днів підряд Семенюки там зрізали грибочки. Потім запримітили, що з-під землі визирає чимало маленьких. Тож вирішили дати трішки відпочинок грибничків. Однак яким же було їхнє здивування, коли одного ранку там побачили, що земля буквально всіяна грибами. Зараз назрізали аж вісімдесят боровиків", - йдеться в повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Даже не представляю - какая красота или чудо природы ?! можно только по доброму позавидовать хозяеваи))) только в этом есть один минус - им не придёться ходить по лесу , по такому красивому осеннему лесу, в поисках грибочков )))
Відповісти
один мінус, що ти грибів не знайдеш в кам"яних джунглях, а на поліссі чи в карпатах - за кожним деревом
Відповісти
З такими темпами будівництва,зараз де попало ліплять бетонні коробки то таку красу будемо басити хіба що на картинах,пбо світлинах минулого століття.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні