У Луцьку розпочався фестиваль «Волинська княжна»

0
3
У Луцьку розпочався фестиваль «Волинська княжна»
У Луцькому замку стартував фестиваль краис та середньовічного духу "Волинська княжна 2017"

Участь у дійстві взяли 10 маленьких красунь Волинського краю. Фестиваль відвідали представники Княгининівської, Литовезької, Вишнівської, Заборольської та Устилузької громад, - пише VIP.

На фестиваль краси та середньовічного духу приїхали і медовари, які представили свою продукцію. Відтак, на початку дійства вони продемонстрували технологію відкачування меду, а згодом усі любителі солоденького мали змогу безкоштовно скуштувати мед.

«Волинська княжна справді має стати волинською, тому участь у фестивалі братимуть не лише дівчата із Луцька. Сьогодні у нас виключно дитячий день, а відтак обиратиметься фея Луцького замку, а вже завтра ми обиратимемо княжну», - розповіла представниця оргкомітету фестивалю Олена Кузьмич.

До слова, спеціально для фестивалю луцький майстер Віктор Іщук, знаний як Сільвер, викував корону, яку в якості трофею отримає переможниця. А ось луцька майстриня Жанна Миляшевич власноруч створила статуетку у вигляді княжної, яка також стане здобутком нової переможниці.

У рамках фестивалю планують провести цікаві конкурси для чоловіків та дітей. А тому посеред свята на територію Луцького замку принесли пять мішків із зерном та живе порося.

Невід’ємною частиною цьогорічного дійства став традиційний ремісницький ярмарок-виставка, майстер-класи від ремісників та щедре частування на різні смаки. А ось родзинкою першого фестивального дня став конкурс для дівчаток «Фея Луцького замку». До слова, участь в ньому взяли красуні віком від п’яти до чотирнадцяти років.

Як розповіли учасниці, конкурси краси для них – звична справа. Приміром, семирічна Юліана із Зміїнця розповіла, що не образиться, якщо перемогу у конкурсі здобуде одна із її конкуренток. До слова, дівчинка підкорювала столичний конкурс «100 найгарніших дітей України».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні