На Волині головного облавтодорівця звинувачують у розтраті майже 300 тис. гривень

4
1
На Волині головного облавтодорівця звинувачують у розтраті  майже 300 тис. гривень
У Луцьку звинувачують керівника «Волинського облавтодору» у розтраті майна у великих розмірах.

Сьогодні, 22 травня, керівнику підприємства повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення - розтрата майна у великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем, - повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Зазначається, що директор цього підприємства у 2015 році, діяв в інтересах третіх осіб, уклав завідомо невигідний договір та здійснив закупівлю у одного зі столичних суб’єктів підприємницької діяльності фарби для дорожньої розмітки за завищеними цінами.

Після проведення робіт з експлуатаційного утримання автомобільних доріг, без погодження із замовником, різницю у ціні було включено до актів приймання виконаних будівельних робіт та оплачено.

Таким чином вчинено розтрату довірених керівнику облавтодору коштів у сумі понад 290 тис. грн., - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як заробити мільйони доларів на ремонті доріг - так турки тут як тут. Як капітально відремонтувати дорожній міст (длубатись на одному місті із арматурою за копійки, та ще й відповідати за це) - так туркам не цікаво . І тут приходять на допомогу більш сумлінні працівники автодору із Волині. Містобудівельні і дорожні фірми із Волині освоїли нішу залишену напризволяще туками і капітально ремонтують мости. Так можливо краще відразу віддати їм всю дорогу на ремонт разом із мостами скажемо - Луцьк Львів - Ужгород? Адже ремонтують дороги вони теж краще за турків. На третій рік руйнівної війни РФ проти України дорога Луцьк-Львів 150 км відтворена, як чарівний птах фенікс. Це дорога економічного підйому євро-життя і євро-культури. Від першоджерел Волинського краю Лесі Українки – Шацького національного заповідника, до першоджерел Закарпатських. Фури йдуть суцільним потоком в усіх напрямках з півночі на південь, на захід і на схід. Сама дорога із Луцька аж до Кам'янки-Бузької ідеальна. На цій дорозі є одне слабке місце, 50 метрів при виїзді з об'їзної в Радехові до переїзду. Перед Львовом ця дорога полатана і вискакує на трасу Київ-Львів-Ужгород. У Львові, при повороті направо на кордон Рава Руська, перед мостом дорожньої розв'язки, господарює заправка. Інколи фури проскакують цей зручний поворот направо. Тоді розвертаються на найближчому кільці у Львові, назад, наліво і на міст дорожньої розв'язки, створюючи додаткові корки, шум, сморід. Рава-Руська траса до кордону теж ідеальна. З Луцька до Львова на протязі 100 кілометрів стояв стакан з чаєм – не пролилось ні каплі. - Мало того, волиняни добротно будують європейське узбіччя більш як на 10 метрів від дороги в обидва боки, з'їзди, зупинки, виїзди, повороти на польові дороги, рови, канави....
Турецький конкурент далеко позаду. Вони штучно звужують дороги і ремонтують мінімум метр узбіччя. Всі відповідальні дорожні роботи в Україні потрібно доручати Волинському автодору.
Подобається
Так їм і треба, тим дорожнім робочим. Вони і так на весні отримують великими партіями білу, інколи навіть дуже якісну фарбу, для розмітки асфальту, у великих бідонах. Щоб якісно поновити розмітку для безпеки руху. Потім соображають, "да ладно, і так сойдет" - і фарбу "по дешевке" заганяють на ліво. Так було декілька років тому на новій хорошій трасі Рава-Руська - Львів. Із поганою, аварійною розміткою на весні. Але не на Волині, де господар добре знає. чого варта хороша дорога, із поганою розміткою, що на весні зникає. За одну зиму повністю стирається і зникає. Інколи, особливо в ночі, на хорошій дорозі, без належної розмітки, - це просто смертний вирок для водіїв і пасажирів. Тому Волинський автодор робить дорогу дійсно безпечною для всіх Волинян, закуповує кращу, стійку відповідну фарбу (флуоресцентну, світловідбиваючу). Люди добрі, схаменіться. Хіба ж за це можна судити?
Скупий платить двічі. Інколи навіть своїм життям на хорошій на дорозі із поганою розміткою.
Відповісти
Це той що барвисті кулінарні томики читає? От Сука!!!!
Відповісти
НА ДОРОЗІ ЛУЦЬК-ЛЬВІВ ОТ-ОТ МАЮТЬ ЗАМІНИТИ ЖОВТУ РОЗМІТКУ НА БІЛУ. На всій протяжності дороги H-17 Львів-Радехів-Луцьк у Волинській області практично завершені роботи, крім того, до вечора вівторка, 20 вересня 2016, обіцяють замінити тимчасову жовту розмітку на білу. Про це розповів заступник директора департаменту інфраструктури та туризму Віктор Довгополюк на нараді голови Волинської ОДА з головами райдержадміністрацій та міст обласного значення 20 вересня. "На всій протяжності дороги завершені підготовчі роботи, фрезерування, влаштування вирівнювального нижнього шару, облаштовано верхній шар асфальту. Сьогодні до вечора може завершать розмітку. Жовта – тимчасовий варіант, на першому шарі. А біла – кінцева", – зауважив заступник директора. Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик відзначив, що водії вдячні за ідею тимчасової розмітки. "Волинська область перша, як я розумію, показала, що навіть на тих дорогах, які не завершені до кінця, можна покласти розмітку. Зі слів водіїв, зробили правильно. Тому що в темну пору року, якщо дорогу ремонтують і вона без розмітки, водії дуже жалілися, що це підвищує ризик ДТП і можливого травматизму", – каже голова обласної держадміністрації. http://konkurent.in.ua/news/luck/7636/na-dorozi-lucklviv-otot-mayut-zaminiti-zhovtu-rozmitku-na-bilu.html
Відповісти
б того "товстопуза" зловили, кулінар млять...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні