--> Працівницю поліклініки на Волині підозрюють у розтраті 437 000 бюджетних гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Працівницю поліклініки на Волині підозрюють у розтраті 437 000 бюджетних гривень

0
6
Працівницю поліклініки на Волині підозрюють у розтраті 437 000 бюджетних гривень
Працівницю поліклініки в Маневичах підозрюють в розтраті понад 400 тисяч гривень бюджетних коштів.

За процесуального керівництва Маневицької місцевої прокуратури працівниці комунального закладу охорони здоров'я повідомлено про підозру у складанні завідомо неправдивих офіційних документів, використанні підроблених документів та розтраті чужого майна (ч.ч. 2,3,4 ст. 358, ч.ч. 1,3 ст. 191 КК України), пише Волинь.

Працівниця поліклініки використовувала їх та вчинила таким чином розтрату бюджетних коштів на суму майже 437 000 гривень.

Слідство вважає, що упродовж 2015-2020 років працівниця поліклініки у Маневичах, готуючи матеріали для атестаційної кваліфікаційної комісії та проекти документів щодо нагородження і заохочення працівників, складала завідомо неправдиві офіційні документи, використовувала їх та вчинила таким чином розтрату бюджетних коштів на суму майже 437 000 гривень.

Досудове розслідування триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні