Уряд прийняв рішення про ліквідацію «заводу смерті» під Ковелем, - Івахів

1
-4
Уряд прийняв рішення про ліквідацію «заводу смерті» під Ковелем, - Івахів
Уряд прийняв рішення про ліквідацію заводу смерті під Ковелем

Про це ковельчанам повідомив нардеп Степан Івахів під час чергової зустрічі на ветсанзаводі.

Поблизу ковельської філії ДП «Укрветсанзавод» відбулася зустріч мешканців мікрорайону «другий Ковель» з депутатом Верховної Ради України Степаном Івахівим, пише “Район. Ковель”.

Окрім нардепа, на територію “заводу смерті” прийшли також заступник голови Волинської облдержадмінітсрації Сергій Кошарук, Ковельський міський голова Олег Кіндер та його заступник Андрій Товстига.

Ковельчанам повідомили, що урядом затверджено рішення про остаточну ліквідацію цієї філії. За словами народного депутата, на це буде виділено 17 мільйонів гривень.

Йдеться про ліквідацію відходів, рекультивацію земель, проведення централізованого водопостачання і каналізації. За кошти з резервного фонду тут мають збудувати дорогу.

«На інші ветсанзаводи вивезти відходи нас не пускають. Причина? Я не хочу заходити в політику, але деякі політичні сили і політики, які замість того, щоб щось робити, тільки язиком балакають, розповсюдили інформацію на інші підприємства, листівки про те, щоб машини з волинськими номерами не пускати. І машини з волинськими номерами блокують, тобто ми не можемо туди вивезти, бо ніби вони везуть чуму і таке інше», – заявив Степан Івахів.

Частину відходів будуть компостувати в бетонні ємкості очисних споруд колишнього крохмального заводу, частину – спалювати, а решту – вивезуть на Поворський авіаційний полігон, повідомив обранець громади.

Крім того, на ветсанзавод вже привезли обіцяний Степаном Івахівим котел для спалювання. У вівторок його обіцяють запустити.

Цікаво, що Івахів обіцяє справитися із ліквідацією “заводу смерті” за тиждень.

«За тиждень ми це питання поетапно закриємо «під нуль» і цього заводу не буде», – запевнив нардеп.


ЧИТАТИ ТАКОЖ: "За парканом заводу смерті, або У Ковелі досі ховають туші свиней. РЕПОРТАЖ"


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гузь бігав бігав ,і нічого не зробив.... А Івахів сказав і закрив завод.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні