Де і яких покемонів ловлять у Луцьку. ФЕЙК-НЬЮЗ

1
-3
Де і яких покемонів ловлять у Луцьку. ФЕЙК-НЬЮЗ
У сесійних залах Луцької міської та Волинської обласної рад все частіше ловлять покемонів.

Про це у коментарі нашому виданню повідомили геймери – пан Микола і пан Ігор.

За словами геймера-початківця пана Миколи, який працює на високій посаді у Луцькій міській раді, він грає практично від самого початку і переконує, що збирати покемонів для нього заняття не складне, навіть - звичне.

"Ви знаєте, у сесійній залі практично завжди можна побачити і Пікачу, і Еа:мудо, і покемонів 5-го рівня. Але найчастіше зустрічаються тут покеболи", - каже пан Микола.

Покемонів Поппо і Підзьон завжди можна відшукати у залі Волинської облради, переконує досвідчений ловець покемонів пан Ігор.

Він розповів цікавий випадок, що трапився з ним на черговому засіданні.

"З покемонами маю справу часто. Але, це ніколи не заважало роботі на благо нашого краю!" - відзначає він.

"Одного разу зі мною навіть трапився кумедний випадок. Я довго "полював" за покемоном Піппі. І от, під час сесії, я воджу камерою по залу. Там нічого. Переводжу об'єктив гаджета на президію - і, о диво, поруч зі мною сидить справжній Піппі - ріст, зовнішність... Тільки потім я зрозумів, що то – не він… Пошуки Піппі доведеться продовжити", - додав пан Ігор
.
Усім гравцям бажаємо зустрічати на своєму шляху якомога більше покемонів. А для фанів Pokemon Go повідомляємо також нашу перевірену інсайдерську інформацію. У Луцьку покемони Хакурю найчастіше зустрічаються на зупинках громадського транспорту. Кірейхана - поблизу лікарень, а Магумаггу та І:Буї, як правило, концентруються на вулиці Рівненській.

Увага! У публікаціях рубрики "ФЕЙК-НЬЮЗ" може бути інформація, яку згодом хтось захоче спростувати. Будьте уважні ;)
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні