Відома українська ведуча втретє стала мамою

1
Відома українська ведуча втретє стала мамою
Українська ведуча Лілія Ребрик поділилася своїми емоціями після того, як народила третю донечку.

Про це пише ТСН.

Так, знаменитість вперше після пологів вийшла на зв'язок зі своїми підписниками у фотоблогу й показала, який вигляд має. До того ж, поки її донечка спала, Лілія щиро подякувала всім шанувальникам та зірковим колегам за привітання й побажання. І додала, що почувається абсолютно щасливою після народження немовляти.

"Аделька спить. Хочу подякувати всім вам за теплі слова, привітання. Я вийшла щойно з душа. Так добре. Це таке щастя. Дякую, все прочитаю. Навзаєм кожному з вас бажаю добра, тепла і миру. Я відчуваю вашу підтримку. Ми щасливі!", - замилувала теплими словами Лілія Ребрик.



Також телеведуча показала свій обід у пологовому будинку, який складався з двох страв.



Зазначимо, Лілія Ребрик народила 15 березня в одному зі столичних пологових будинків. Радісною новиною знаменитість поділилася у фотоблогу, де опублікувала знімок, як її чоловік тримає її та доньчину руку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щастя любить тишу. Навіщо виставляти напоказ саме дороге?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні