Відома українська ведуча вперше стане мамою

0
Відома українська ведуча вперше стане мамою
Відома українська телеведуча Іванна Онуфрійчук невдовзі стане мамою.

Про це пише Styler з посиланням на інтерв'ю ТБ-зірки журналу Viva.

За словами 37-річної ведучої шоу "Танці з зірками", вони з чоловіком - казахським бізнесменом Алмазом - давно планували вагітність та мріяли стати батьками.

Іванна при цьому каже, що для неї завжди було важливо, аби малюк народився в офіційному шлюбі, адже це - "про відповідальність та серйозність".

"Тому ще на початку романтичних стосунків, коли коханий говорив про бажання мати дітей, ми проговорили ці моменти. Лише після того, як ми зареєстрували шлюб в Києві у 2021 році й офіційно стали сім'єю, ми почали планувати вагітність", - розповіла телезірка.

Спочатку 37-річна Онуфрійчук і її чоловік перевірили своє здоров'я і на етапі обстежень стало зрозуміло, що його потрібно покращувати та приймати певні вітаміни.

"Ми з чоловіком усвідомлювали, що нам не по 20 років, тож треба перевірити стан репродуктивного здоров'я, бо воно не може бути завжди суперякісним і чекати, поки ми надумаємо завагітніти. На етапі обстежень стало зрозуміло, що його потрібно поліпшувати. Тож ми приймали спеціальні вітаміни й відмовилися від шкідливих звичок", - зізнається майбутня матуся.

Зараз же Іванна щаслива, що все вийшло так, як вона хотіла.

"Моєю найбажанішою роллю завжди була роль мами, попри те, що я будувала кар'єру і була зосереджена на ній", - розповідає ведуча і додає, що вагітність позитивно вплинула на стосунки з чоловіком, який "почав дуже обережно ставитися" до неї, "іноді аж занадто".

Додамо, що нині Іванна й Алмаз мешкають у Швейцарії. Там жінка опікується благодійним фондом IvAlive, що допомагає українським діткам та жінкам, які виїхали з України через війну.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні