На заході України чоловік зайнявся сексом із 14-річною дівчиною: вона завагітніла

0
На заході України чоловік зайнявся сексом із 14-річною дівчиною: вона завагітніла
У Рівненській області до іспитового терміну позбавлення волі засудили чоловіка через секс із неповнолітньою. Дівчина завагітніла та народила дитину.

Про це йдеться у вироку Сарненського районного суду Рівненської області від 20 жовтня 2023 року, пише ТСН.

За даними суду, дорослий чоловік у грудні 2019 року зайнявся сексом у своєму будинку з 14-річною дівчиною. У вироку вказано, що він знав про вік дівчини, інтим відбувся за згодою неповнолітньої. Через певний час дівчина завагітніла від чоловіка та народила дитину.

Чоловіку інкримінували ч.1 ст.155 КК України. 28 квітня 2023 року потерпіла із підозрюваним уклали угоду про примирення.

Суд визнав чоловіка винним та засудив до одного року обмеження волі, замінивши термін на рік іспитового. Цей вирок ще можна оскаржити в апеляційному суді.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні