Між селами на заході України у ДТП загинула колишня депутатка

0
Між селами на заході України у ДТП загинула колишня депутатка
Поблизу села Нижні Ворота на Закарпатті сталася смертельна ДТП за участі вантажівки з напівпричепом та легкового авто. Внаслідок аварії пасажирка легковика загинула на місці події, її водія з травмами різного ступеня важкості госпіталізували.

Про це повідомили у поліції Закарпаття.

Автопригода трапилася ввечері 11 березня між селами Абранка та Нижні Ворота Мукачівського району.

"26-річний житель Вінниці, водій вантажного автомобіля марки "DAF" з напівпричепом, рухався автошляхом "Київ-Чоп". Під час руху на мокрому дорожньому покритті відбувся занос причепа на зустрічну смугу руху, в результаті - зіткнення із зустрічним легковим автомобілем "Skoda", яким керував 30-річний житель села Білки Хустського району", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок ДТП водія легковика із травмами різного ступеня важкості госпіталізували до лікарні, його пасажирка - 55-річна жителька міста Берегове, від отриманих травм померла на місці події. Водій вантажного автомобіля тілесних ушкоджень не отримав, додали у поліції.

Водночас, за інформацією, яку оприлюднив в телеграм-каналі журналіст, депутат Ужгородської міської ради Віталій Глагола, у ДТП загинула ексдепутатка Берегівської міської ради, у минулому начальниця відділу освіти Чопської міської ради, жінка-військовослужбовиця Ольга Бізіля.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні