В Україні прогнозують 10-градусне тепло

0
В Україні прогнозують 10-градусне тепло
7-8 березня по всій Україні буде холодно, проте до кінця тижня в низці областей температура підвищиться до +9°...+11°. Потепління очікується на заході країни, а також торкнеться південних областей.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

7 березня в Україні очікується переважно похмура погода. Температура буде від +2° до +6°, лише на Закарпатті повітря прогріється до +10°...+11°.

8 березня в Україні побільшає сонця, проте температура залишиться практично такою самою, +4°...+6°, на Закарпатті - до +10°. Без опадів.

А ось на вихідних із заходу в Україну прийде хвиля тепла. Небо проясниться, а повітря прогріється до +6°...+9°. Невелике потепління до +6°...+8° очікується і на півдні країни. На решті території, як і раніше, буде холодно.

Наприкінці тижня, 10 березня, по всій Україні встановиться невелика хмарність. На заході температура підвищиться до +9°...+11°, на Закарпатті буде до +13°. У південних областях стовпчики термометрів покажуть +5°...+9°, а на лівобережжі, як і раніше, буде від +1° до +5°.

З початком нового тижня в Україну прийдуть дощі, проте на температуру вони суттєво не вплинуть.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні