Синоптик назвав точну дату, коли в Україну прийде потепління

0
Синоптик назвав точну дату, коли в Україну прийде потепління
Незабаром в Україні очікується суттєве потепління.

Про це в коментарі Телеграфу розказав синоптик Ігор Кібальчич.

"Орієнтовно після 16 березня очікується істотне підвищення температурних показників по всій країні завдяки поширенню теплих повітряних мас з Балканського півострова та Середземного моря", - повідомив він.

За словами Кібальчича, нічні морози зникнуть навіть у північних та східних областях, а вдень повітря прогріватиметься до комфортних +10…+15°С. У південній частині та на Закарпатті очікується взагалі до +16…+18°С.

Атмосферний тиск, за словами синоптика, залишиться вищим за норму, тому суттєвих і затяжних опадів не передбачається. Однак розмиті атмосферні фронти все ж таки стануть причиною дощової та похмурої погоди в окремих регіонах України. Проте кількість опадів, за даними Кібальчича, залишиться нижчою за норму протягом усієї другої декади березня.

"Таким чином, весняні процеси продовжаться протягом найближчих 10 діб з поступовим зростанням середньодобової температури, а небезпечні явища погоди та потужні циклони малоймовірні у зазначений період", - резюмував експерт з погоди.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні