Жінки цих п'яти знаків Зодіаку найчастіше виходять заміж двічі і більше

0
Жінки цих п'яти знаків Зодіаку найчастіше виходять заміж двічі і більше
Не всім парам вдається пронести кохання одне до одного крізь роки.
Астрологи розповіли, жінки яких знаків Зодіаку найчастіше виходять заміж.

Про це інформує Ukr.Media.

Риби

Керовані Нептуном, планетою ілюзій, Риби схильні ідеалізувати свого партнера. Спочатку Риби ігнорують недоліки партнера, що призводить до конфліктів у шлюбі. Проте дівчата-Риби рідко навчаються на неприємному досвіді. Якщо вади в наявному партнері виявлені, то потенційний чоловік для Риб немов лицар у сяючих обладунках, готовий врятувати її з лап дракона. Саме з цієї причини дівчата-Риби часто виходять заміж кілька разів, поки доля не зіштовхує їх зі справжнім лицарем.

Терези

Терези відомі своєю нерішучістю. Перш ніж ухвалити рішення, цей знак Зодіаку зважує всі «за» та «проти» кілька разів, щоб переконатися у правильності рішення. Шлюб для Терезів — серйозний крок, до якого вони підходять з відповідальністю. Однак це не рятує їх від кількох шлюбів за життя. Дівчина-Терези не пробачить своєму партнерові холод у її бік після заміжжя. Період залицяння повинен продовжуватися, інакше любов, якої бракує, доведеться отримувати з інших джерел.

Стрілець

Стрілець цінує свою незалежність, тому одружується вкрай неохоче. Чоловік має пишатися, що дівчина-Стрілець погодилася вийти за нього заміж. Однак амбітна та цікава представниця цього знаку Зодіаку не згодна зариватися справами вдома. Якщо з часом амбіції чоловіка вичерпаються, і він не встигатиме за темпом життя своєї обраниці, то на столі вдома з'являться документи про розлучення.

Скорпіон

Скорпіони — одні з найвідданіших знаків Зодіаку. Коли вони вирішують одружитися, то це говорить про їхню впевненість провести з людиною все життя до самої смерті. Однак, на жаль, представниці цього знаку Зодіаку часто зустрічаються зі зрадами своїх обранців. Скорпіони зраду пробачити не можуть, як і не можуть жити з цією людиною. У новий шлюб вступають лише після тривалої перерви, хоча страх зради залишається назавжди.

Близнята

Яскрава, душа компанії, ерудована — така дівчина не може не привертати увагу з боку оточуючих. Однак ревнощі з боку партнера сприймаються вкрай болісно. Близнята можуть любити свого обранця, але розірвати зв'язок, якщо відчує «задушення» ревнощами. Для представниць знаку Зодіаку Близнята також украй важливо бачити старання з боку свого супутника. Дівчина-Близнята не побоїться піти, якщо побачить небажання партнера працювати над стосунками.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні