П'ять найкращих дружин за знаками Зодіаку

0
П'ять найкращих дружин за знаками Зодіаку
Представники зодіакальних будинків мають свої особливості. Багато хто з цих особливостей добре відомий і вони в цілому характеризують той чи інший знак. Наприклад, астрологи знають, з яких знаків Зодіаку виходять чудові дружини.

Про це інформує Ukr.Media.

5 місце — Діва

Представниця цього знаку Зодіаку — не стільки дружина, скільки найкраща подруга та соратниця. Діви переконані, що чоловік і дружина повинні дивитися не один на одного, а в один бік, причому в той, який Діва вибере. Тож бути чоловіком Діви, з одного боку, вкрай вигідно — це як бути альфа-самцем у вовчій зграї: ватажок, звичайно, зовсім не ти, а вовчиця, але формально статус у тебе є.

4 місце — Телець

Почесне четверте місце дістається Тельцю — жінці, з якою варто одружуватися, якщо ви веселий жебрак роздовбай. Тому що Тельці мають особливий дар — вирощувати з веселих жебраків роздовбаїв дуже успішних чоловіків. Однак одразу попереджаємо, що веселість при цьому кудись губиться. Так що одружуватися з Тельцем треба, якщо вам здається, що тарілка, що летить у вашу голову — це дуже весело.

3 місце — Козеріг

Жінки-Козероги замикають трійку лідерів — адже це жінки, які точно знають рецепт сімейного щастя. Елементарно, Ватсон! Ідеальний чоловік повинен одружитися з ідеальною жінкою, простіше нікуди, правда? Так що заміж Козероги виходять, керуючись здоровим глуздом і тверезим розрахунком, а не якоюсь там напівміфічною закоханістю. А потім живуть зі своїм ідеальним чоловіком у коханні та злагоді, поки смерть не розлучить їх. При цьому, щоправда, чоловік на смертному одрі, можливо, щасливо посміхатиметься, а його останнім словом може стати слово «нарешті…». Критерії ідеальності ми, мабуть, наводити не будемо. Нема чого знати такі жахливі речі. Спати потім не будете.

2 місце — Водолій

Почесне друге місце дістається Водоліям. Дружина-Водолій — майже міфічна жінка, головна героїня чоловічих мрій: вічно юна (дев'яностолітні дами-Водолії вміють хихикати, як першокурсниці), вічно прекрасна, тому що темперамент Водоліїв часу непідвладний, вічно дивовижна, тому що Водолій завжди буде жити своїм життям поряд з чоловіком і ніколи не житиме їм одним. Але вмовити таку стати твоєю дружиною — це окремий вид мистецтва.

1 місце — Рак

Отже, звучать фанфари та барабани. Найкраща дружина та мати за знаком Зодіаку — це Рак. Даму-Рака не так просто вмовити на заміжжя, але якщо вже вдалося, вона проявить себе у всій красі: вона і розумниця, і красуня, і господиня. Ідеально веде будинок, бездоганно вирощує дітлахів, дружить із родичами чоловіка. Завжди підтримає коханого, завжди йому догодить. Тому що сім'я — це головне. Головне, вона сказала! А хто нехтуватиме своїми сімейними обов'язками, того вона візьме сталевою клешнею за потрібне місце. І тут, звичайно, можна було б пошкодувати, що не одружився з якою-небудь Скорпіоншою чи прекрасною дівчиною-Тельцем з її тарілками, що літають в голову, але... Не можна шкодувати. Клац-клац. Посміхаємося і махаємо!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні