У Львівській і Закарпатській областях оголосили небезпеку на 31 січня

0
У Львівській і Закарпатській областях оголосили небезпеку на 31 січня
У Львові та Львівській області на сьогодні, 31 січня, оголосили підвищений рівень небезпечності через слизькі дороги.

Про це пише Уніан.

"31 січня на дорогах ожеледиця. І рівень небезпечності. Водії та пішоходи, будьте уважними та обережними", - йдеться у повідомленні.

Також жовтий рівень небезпечності оголошено й у Закарпатській області. Тут, за даними Закарпатського обласного центру з гідрометеорології, вночі та вранці 31 січня й 1 лютого на гірських ділянках доріг збережеться ожеледиця.

Погода у Львові та області - прогноз на сьогодні
У Львівській області 31 січня буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вранці слабкий туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вдень +3°...+8°.

У Львові також буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вранці слабкий туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вдень +4°...+6°.

Погода на Закарпатті - прогноз на 31 січня
У Закарпатській області сьогодні буде мінлива хмарність, без істотних опадів. Вранці місцями туман, на гірських ділянках доріг ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вдень 0°...+5°.

В Ужгороді також очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Вранці слабкий туман. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Стовпчики термометрів покажуть +3°...+5°.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні