Дві області на заході України накрила потужна негода

0
Дві області на заході України накрила потужна негода
Через пориви вітру і налипання мокрого снігу без електропостачання зараз 70 населених пунктів області – 25 повністю та 45 частково.

Про це повідомив глава Львівської ОВА Максим Козицький.

Фото наслідків негоди опублікувало ДСНС.

Найбільше – на Сколівському, Камʼянка-Бузькому та Городоцькому напрямках.

Через негоду навіть зупиняли рух вантажівок на ділянках доріг М-06 Київ – Чоп (від села Козьова до Івашківського перевалу) та Н-13 Львів – Самбір – Ужгород (від Старого Самбора до Ужоцького перевалу на Закарпатті). Проте згодом знову дозволили.

У ніч на 22 грудня Закарпаттям пройшлася негода. Внаслідок різкого погіршення погодних умов, зокрема випадання мокрого снігу та снігу, відбулося падіння дерев на дороги. В Управлінні ДСНС Закарпаття зазначають, що рятувальники виїжджали 13 разів для розпилення 50 повалених дерев, що перешкоджали руху транспорту. Зокрема, йдеться про Мукачівський, Хустський і Тячівський райони.

Біля села Лецовиця на Мукачівщині рятувальники буксирували автомобіль, який через снігопад знесло в кювет.

Роботи з ліквідації наслідків негоди тривають.

У західних областях оголошено штормове попередження.



Прогноз погоди
На території Львівської області 22 грудня прогнозують пориви вітру до 22 метрів за секунду. На півдні області – значний мокрий сніг з налипанням. Подекуди хуртовини. На дорогах ожеледиця.

Окрім того, на Закарпатті та в Карпатах значні опади, а на високогір'ї Карпат – сильний сніг, пориви вітру до 25 – 30 метрів за секунду й хуртовини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні