Стало відомо, хто допоміг затримати Гринкевича

11
Стало відомо, хто допоміг затримати Гринкевича
Роман Гринкевич, син львівського бізнесмена, не міг не знати, що він у розшуку. В Одесі він намагався втекти за кордон. Чоловік обмежив використання мобільного зв'язку, щоб його не відстежили.

Про його затримання розповіла радниця з комунікацій Державного бюро розслідувань Тетяна Сапьян в ефірі Радіо Свобода.

За її словами, затримати Романа Гринкевича допомогли українці. Протягом тижня громадяни повідомляли правоохоронцям про ймовірне місце перебування підозрюваного.

"Ми дякуємо небайдужим українцям, які телефонували чи писали в правоохоронні органи, повідомляли, що людина, схожа на львівського бізнесмена, була помічена в тому чи іншому місці. Але, варто відзначити, що саме завдяки роботі слідчо-оперативної групи вдалося його виявити. Як це уже було зроблено - можливо, колись оперативники і слідчі розкриють ці секрети" - сказала Сапьян.

Представниця ДБР зазначила, що Гринкевич в Одесі намагався організувати свою втечу. Сапьян додала, що він, можливо, планував виїхати до Румунії.

"Такою інформацією (куди планував виїхати Гринкевич - ред.) я не володію. Але, я думаю, що з Одеського регіону є декілька варіантів, для того, щоб перетнути (кордон - ред.). Наприклад, Румунія, візьмемо один із варіантів таких. Я думаю, що аби залишити територію України, а в яку саме країну, це було вже для нього неважливо" - зауважила радниця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Download porn
Відповісти
Download porn
Відповісти
Download porn
Відповісти
Download porn
Відповісти
porn studios
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні