Путін назвав кількість військових рф, які воюють в Україні

1
Путін назвав кількість військових рф, які воюють в Україні
Російський диктатор Володимир Путін стверджує, що в зоні бойових дій в Україні знаходятся понад 600 тисяч військових РФ.

Про це пише УНІАН.

Путін, прямий ефір з яким транслює "Первый канал", говорив, що у так званій зоні "СВО" знаходяться 617 тисяч російських військових". Варто зазначити, що супротивник прикриває цією абревіатурою реальний стан речей - росіяни назвали повномасштабне вторгнення в Україну "спеціальною військовою операцією".

"Чудово воюють призвані хлопці, 14 героїв Російської Федерації з числа мобілізованих, в зоні "СВО" знаходиться 244 тисяч осіб", - заявив ватажок росіян.

За словами Путіна, в РФ також нібито не скорочується кількість людей, які добровільно хочуть вирушити воювати проти українців. "На вчорашній вечір (13 грудня, - Ред.) набрано 486 тисяч добровольців, приходять 1500 осіб щодня...", - поділився фантазіями диктатор.

Крім того, Путін пообіцяв, що в Росії не буде оголошена друга хвиля мобілізації. Російська влада після початку повномасштабного вторгнення в Україну, яке здійснено рано вранці 24 лютого 2022 року, заявляла, що їм достатньо сил для протистояння. Проте вже 21 вересня того ж року диктатор оголосив у РФ так звану часткову мобілізацію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Трикратний Крадій Мізерних Пенсій і заощаджень людей з ощадбанку урср клоун зеленський ХYЙЛО ЛАЛАЛА!!! зе-ХРЯК трикратний КРАДІЙ ПЕНСІЙ порошенко-вальцман з сYчкою гонтаревою і кулявлобом-яценюком ТРАХАНІ трикратним ЖИДІВСЬКИМ крадієм пенсій СМЕРДЯЧИМ клоуном зеленським Є жидо-СМЕРДЯЧИМ ГІВНОМ і повинні довічно сидіти на нарах!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні