У Волинській області заблокували 10 сайтів, де незаконно продавали алкоголь

1
У Волинській області заблокували 10 сайтів, де незаконно продавали алкоголь
Усього аналітики виявили 31 такий вебсайт. Роботи з їх блокування ще тривають.

Про це інформує БЕБ у Волинській області.

Аналітики Територіального управління Бюро економічної безпеки у Волинській області виявили ще 31 вебсайт, де регулярно здійснювали незаконний продаж алкогольної продукції. Наразі доступ до десяти вебсайтів вже заблоковано.

"У ході аналітично-інформаційної діяльності працівники Бюро встановили, що на виявлених ресурсах відсутні дані про суб’єкти господарювання та наявність відповідних ліцензій на продаж товару. З метою припинення незаконної діяльності аналітики БЕБ направили рекомендаційний лист до Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України щодо блокування згаданих інтернет-ресурсів", - йдеться у повідомленні.

З'явився новий некомерційний проєкт в Україні, де створили єдину відкриту базу даних, що містить інформацію про всі заблоковані в країні веб-сайти. Проєкт доступний за посиланням https://uablocklist.com/. Ця база може бути корисною для інтернет-провайдерів, громадських активістів і журналістів, які прагнуть аналізувати обмеження. За допомогою даного реєстру можна здобути інформацію про час та підстави блокування конкретних сайтів, сприяючи більшій прозорості в сфері інтернет-цензури в Україні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тепер потрібно створювати сайт з самого початку і потрібно, щоб вин був цілком легальний. Знову потрібно буде замовляти дизайн та просування сайту. Щодо просування, я м ожу вам порекомендувати чудову компанію https://octopus.co.ua/ecommerce-seo/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні