Волинського чиновника Андрія Харламповича судитимуть за їзду напідпитку

1
Волинського чиновника Андрія Харламповича судитимуть за їзду напідпитку
У Луцькому міськрайонному суді 12 грудня 2023 року буде розглядатись справа про притягнення Андрія Харламповича до адміністративної відповідальності через керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Про це стало відомо зі списку судових справ, призначених до розгляду, пише insider-media.

Нагадаємо, 13 листопада 2023 року волинського політика Андрія Харламповича, який нині обіймає посаду заступника начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці, втретє зупинили напідпитку за кермом. На нього склали протокол про адміністративне правопорушення.

З власних джерел журналістам видання «Insider Media» вдалось дізнатись, що Андрія Адамовича Харламповича зупини 13 листопада о 21:23 на вулиці Привокзальна у місті Луцьку. Він перебував за кремом автомобіля Toyota Venza.

Цікаво, що Андрій Харлампович повідомив патрульним, начебто тимчасово не працює. В той же час на сайті Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці у розділі «Керівництво» він досі вказаний, як заступник і офіційного повідомлення про те, що він звільнився з посади не було оприлюднено.



Варто відзначити і те, що попри явні ознаки алкогольного сп’яніння (запах алкоголю з порожнини рота, порушення координації) від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу та у медичному закладі Андрій Харлампович відмовився. Також він не захотів надавати поліцейським пояснення та відмовився підписати протокол, який склали на нього правоохоронці.

Вже 12.12.2023 р. о 15:10 суддя Луцького міськрайонного суду Роман Кихтюк обиратиме міру покарання Андрію Харламповичу за кермування автомобілем напідпитку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а йому як соловю
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні