Чому росіяни перестали атакувати Україну крилатими ракетами

0
Чому росіяни перестали атакувати Україну крилатими ракетами
У Чорному морі спостерігається 13 листопада один російський корабель. Ще один чатує в Азовському морі.

Про це повідомили у Військово-морських силах Збройних сил України, передає Gazeta.ua.

"Щодо пунктів базування, важливим є той момент, що ворог вже з Новоросійська вимушений періодично перекидувати свої одиниці і перешвартовувати в Туапсе, тому що повинен змінювати місце стоянки. Як ви розумієте, причального фронту там не вистачає. Логістичне обслуговування кораблів залишилась в окупованому Севастополі", - сказав речник ВМС України Дмитро Плетенчук в ефірі інформаційного марафону.

Ворог стикнувся з проблемою відсутності логістики. Через це спостерігається така велика пауза у використанні ракет.

"Вони не можуть завантажувати "Калібри" у Новоросійську. Відповідно зараз, поки вони цю проблему не вирішать, в принципі, застосовувати їх вони фактично не можуть", - наголосив Плетенчук.

Він підкреслив, що зараз небезпечно окупантам повертатися до Севастополя для навантаження ракет на кораблі. Росіяни накопичують ракети і перебувають в очікуванні зимового періоду.

"Враховуючи, що ВПК не можуть поставити в тій кількості, про яку ворог мріє, вони мають витримувати такі паузи", - додав речник ВМС.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні