Чому росія перестала атакувати Україну крилатими ракетами

0
Чому росія перестала атакувати Україну крилатими ракетами
Росіяни, ймовірно, не можуть використовувати Севастополь як базу для флоту через те, що там небезпечно. Однак пошук альтернатив створює додаткові проблеми.

Про це пише 24 канал.

Ракетоносії Чорноморського флоту Росії традиційно поповнювали запаси крилатих ракет на базі в Севастополі, однак тепер там небезпечно. Ймовірно, ворог захоче використати Новоросійськ для цього, однак це вплине на логістику.

У Росії проблеми
Однак переміщення та перезавантаження ракет на новій базі вимагатиме нових процесів доставки, зберігання, обробки та завантаження.

13 листопада 2023 року українські військові заявили, що Росія перестала обстрілювати наші мирні міста морськими крилатими ракетами через "логістичні проблеми" в Новоросійську.

"Росія, ймовірно, прагнутиме прискорити подолання таких проблем, щоб морські крилаті ракети були включені в зимову кампанію ударів по Україні", – мовиться в повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні