Чому обов'язково потрібно пити каву з корицею по четвергах

0
Чому обов'язково потрібно пити каву з корицею по четвергах
Існує безліч ритуалів для залучення грошей і поліпшення фінансового становища. Але багато з них дуже хитромудрі, через що не кожен може їх повторити. Є один обряд, який підкорив серця багатьох своєю простотою, а також він дуже приємний та смачний – це кава з корицею вранці.

Про це пише Уніан.

Що буде, якщо в четвер пити каву з корицею
Перед тим як приготувати ароматний напій, що бадьорить, розберемося який саме ефект дає цей обряд. Езотерики відзначають, що цей ритуал допомагає людині налаштувати свої думки та переключити свою енергію на залучення грошей в своє життя.

Крім того, кава з корицею по четвергах має приємний "побічний ефект". Річ у тім, що напій активує приховані здібності людини, а також притягує удачу та благополуччя.

Чому саме кава з корицею в четвер
Відповідь криється в енергетиці цього дня тижня. Четвертий день є грошовим, тому що покровитель четверга Юпітер. Ця планета не така проста, як може здатися на перший погляд. Езотерики вважають, що саме Юпітер є планетою достатку та подарунків.

При цьому кориця вважається спецією вогненної стихії та асоціюється з Феніксом, який, згідно з легендою, відродився з полум'я, коли горіли листя та кора Коричного лавра. Міфічний птах є символом удачі та щастя. Поєднання всіх цих елементів дає потужний "грошовий" напій.

Як правильно пити каву з корицею в грошовий четвер
Щоб гроші потекли рікою в кишеню, важливо правильно приготувати напій, що бадьорить. При цьому дуже важливо варити каву самостійно, інакше обряд не спрацює.

Для приготування "магічного зілля" потрібно:

мелена кава - 2 ч. л.;
вода - 200 мл;
кориця - 1/4 ч.л. меленої або одна паличка.
Далі приступаємо до приготування правильного напою:

Каву насипаємо в турку, заливаємо водою та ставимо на вогонь. При цьому уважно стежимо, щоб наше "зілля" не втекло.
У момент, коли піна почне підніматися, додаємо спецію та говоримо заклинання.

До речі, помішувати каву найкраще ложкою з кришталю і тільки за годинниковою стрілкою.

Що потрібно говорити в грошовий четвер - кава з корицею збагатить
Езотерики відзначають, як найефективніші, такі варіанти заговору, які необхідно вимовляти під час приготування "грошової кави":

Як кориця смак каві додає, так і грошики до мене приростають. Хай буде так!

Монети златі між срібних берегів річкою течуть, та в кошель (своє ім'я) гроші за грошима несуть. Скільки не черпати, все довіку не вичерпати. Як сказано, так відтепер буде.

Будь-яке з заговорів необхідно повторити три рази. При цьому важливо уявляти гроші та багатство, яке хочете отримати. Також важливо отримувати задоволення від цього ритуалу, інакше негативна енергетика навпаки відштовхне гроші.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні