Яке українське місто путін наказав захопити росіянам

0
Яке українське місто путін наказав захопити росіянам
Диктатор Володимир Путін не має ресурсів затягувати війну і хоче закінчити її до 2025 року, тому посиленням атак на Авдіївському і Куп'янському напрямках створює передумови для висунення нових умов, заявив генерал армії України, колишній керівник Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж.

Про це він розповів в ефірі телеканалу FREEДОМ.

За його словами, російська армія стоїть перед реальною загрозою втрати Бахмута, тому Путін поставив перед окупантами завдання наступати, зокрема, з метою захоплення Авдіївки.

«Поставлено завдання захопити Авдіївку і далі рухатися клином по Донецькій області», — вважає генерал армії.

На його думку, тим самим Путін хоче продемонструвати потенціал армії РФ і створити вигідні для себе умови для переговорів.

У той же час співрозмовник каже, що Путін далеко не заглядає і до 2025 року думає все завершити і фактично створити військовий пояс контролю з окупованими територіями України, тому що ресурсів для тривалої війни і створення ударних армій в найближчі роки президент РФ не має.

«І не матиме, тому що Росія поступово деградує. Санкції, військове виснаження, великі втрати б'ють і по російській економіці, і по стану суспільства», — додав Маломуж.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні