Трамп порадив Україні віддати рф російськомовні області

1
Трамп порадив Україні віддати рф російськомовні області
Експрезидент США заявив, що позиція очільника Білого дому Джо Байдена, яка полягає в тому, що Вашингтон не припинить підтримувати Київ до переможного кінця, "призведе до третьої світової війни".

Про це експрезидент розповів в інтерв'ю Just The News, передає Фокус.

Колишній президент США Дональд Трамп заявив, що Україні необхідно віддати російськомовні території Москві. Він наголосив, що таким чином українська влада нібито зможе "зберегти свою країну".

"Можна було б віддати області, де люди розмовляють російською мовою. Тоді вдалось би зберегти країну", – каже Трамп.

Політик додав, що міг би особисто домовитися про таку угоду.

"Я б домовився. Вам навіть не потрібно було узгоджувати угоду з Україною. Я міг би все зберегти так, як було. Без угоди, без втрати майна, без будь-яких втрат. Міг би зберегти як було. І жодних війн", – заявляє колишній президент США.

Трамп припустив, що досягнути цього можна за рахунок збереження статус-кво в Україні. За його словами, немає нічого поганого в тому, щоб "поступитися частиною російськомовних територій, щоб зберегти світ".

Також політик підкреслив, що Байден "не вирізнявся інтелектом і 30 років тому", а його позиція, яка полягає в тому, що Вашингтон не припинить підтримувати Україну до переможного кінця, "приведе до третьої світової війни".

Трамп додав, що якби йому вдалось зберегти за собою посаду глави держави, то ескалації української кризи нібито не сталося б.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нехай трям-трям спочатку віддасть іспаномовні штати США Мексиці
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні