Україні порадили поступитися територіями: хто це зробив

2
Україні порадили поступитися територіями: хто це зробив
Експрезидент США Дональд Трамп заявив, що президент РФ Володимир Путін "дещо ослаблений" заколотом ПВК "Вагнер", і порадив Україні погодитися на переговори з Росією.

Свою заяву Трамп зробив у інтерв'ю Reuters, пише ТСН.

Експрезидент США не виключає, що Україні доведеться "поступитися територіями Росії, щоб зупинити війну". Трамп також сказав, що якби він був президентом, усе було б "предметом переговорів", але українці, які вели активну боротьбу за захист своєї землі, "заслужили великий кредит".

"Я думаю, що вони (українці – ред.) мали б право залишити собі більшу частину того (територій – ред.), що вони здобули, і я думаю, що Росія так само погодилася б на це. Вам потрібен правильний посередник або учасник переговорів, а у нас зараз його немає", – заявив республіканець.

Він також переконаний, що США зараз мають "укласти мир" між Росією та Україною.

Трамп сказав, що Путін "постраждав" від заколоту власника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина та його найманців.

"Можна сказати, що він (Путін – ред.) все ще там, він все ще сильний, але він, звичайно, був, я б сказав, дещо ослабленим, принаймні у свідомості багатьох людей", – заявив колишній американський лідер.

Щодо висунутих Міжнародним кримінальним судом звинувачень проти Путіна у воєнних злочинах, то Трамп сказав, що долю президента РФ слід обговорювати, коли війна закінчиться, "тому що просто зараз, якщо ви порушите цю тему, ви ніколи не досягнете миру, ви ніколи не домовитеся".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-17

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сидів би трям-трям у своєму трям-хаусі і не трямкав
Відповісти
Він каже все по суті вірно потрібно перемовини інакше не наступить мир шкода військових загиблих. І мирних жителів
Зеленський боїться перемовин хто його так зашугав ?.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні