Деякі українські міста на межі екологічної катастрофи

0
Деякі українські міста на межі екологічної катастрофи
На тимчасово окупованій території Луганської області місцеві мешканці скаржаться на те, що російська влада не займається вивезенням побутового сміття із дворів, таким чином створюючи екологічну катастрофу в містах.

Про це інформує голова Луганської ОВА Артем Лисогор.

"Міста окупованої Луганщини на межі екологічної катастрофи. І якщо ситуацію в захоплених торік населених пунктах хоча б можна обумовити бойовими діями та значними руйнуваннями, то окуповані у 2014 році міста дійшли до такого життя самотужки", - наголосив він.

За словами Лисогора, проблема із вивезенням побутового сміття із дворів є гострою для місцевих жителів. Зокрема, на окупаційну владу щодо цього скаржаться мешканці Сєвєродонецькому району, а також Хрустального, який перебуває під окупацією РФ з 2014 року

"За дев’ять років (мешканці Хрустального, - ред.) так і не побачили бажання Росії зробити їхнє життя кращим", - зазначає очільник Луганської ОВА.

Він також додав, що у відповідь на чисельні запити для закриття питання напередодні так званих перших виборів тимчасова окупаційна влада вирішила відправити до "ЛНР" лише чотири сміттєвози на весь регіон. За словами лисогора, вони вважають, що "останні мають впоратися".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні