Україна знищить Кримський міст у першій половині 2024 року, - The Guardian

0
Україна знищить Кримський міст у першій половині 2024 року, - The Guardian
На тлі успішних атак на російські нафтопереробні заводи у глибокому тилу, Головне управління розвідки, яке стоїть за цими операціями, дивиться на іншу ціль - Кримський міст, який з'єднує Росію з окупованим півостровом. Його знищення вже близько.

Про це пише The Guardian з посиланням на високопосадовців ГУР, передає УНІАН.

Розвідники планують третю атаку на міст, стверджуючи, що його знищення "неминуче".

Для Путіна міст є відчутним нагадуванням про те, що він вважає одним із своїх найбільших політичних досягнень: "повернення" півострова Росії у 2014 році. Для Києва міст є не менш ненависним символом незаконної анексії півострова. Його знищення посилить кампанію України зі звільнення Криму та підніме моральний дух на полі бою та поза ним.

"Ми зробимо це в першій половині 2024 року", - сказав високопоставлений чиновник ГУР, додавши, що шеф української розвідки Кирило Буданов, вже має "більшість засобів для реалізації цієї мети".

Очільник ГУР дотримувався плану, схваленого президентом Зеленським щодо мінімізації військово-морської присутності РФ у Чорному морі, додало джерело.

Видання зазначає, що незрозуміло, як розгорнеться українська атака - "є серйозні сумніви щодо того, чи здатне ГУР провести спецоперацію проти такої добре захищеної та очевидної цілі".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні