В які дні категорично не можна прибирати

0
В які дні категорично не можна прибирати
Прибирання в оселі - буденна справа, якою займатися треба регулярно. Проте є ситуації, коли вимітання сміття і складання речей в шафі краще відкласти.

Про це пише Styler.

В день заручин
Якщо в домі святкували заручини, то після того, як гості розійшлися краще абсолютно нічого не прибирати. Залиште все на завтра, адже згідно з прикметами, прибирати в цей день не можна, інакше весілля не відбудеться.

Після заходу Сонця
Вважається, що так можна вимести з дому добробут та достаток. Деякі прикмети кажуть, що прибирання, коли на вулиці стемніло, може розгнівити домовика, і він почне робити шкоду.

А езотерики кажуть, що після настання темряви в домі починають діяти інші сили. Таким чином темна енергія може заповнювати порожнечу, яка утворюється під час прибирання.

Під час церковних свят
Генерального прибирання предки не робили під час церковних свят. Вони вважали, що уникаючи порушення заборони, можна було зберегти здоров'я, щастя та сімейне благополуччя.

Якщо прибирати в такі дні, то це може призвести до неприємностей, що виникають в різних сферах життя. Краще ці дні присвятити молитвам та спілкуванню зі своїми близькими, а не витрачати час на побутові справи.

Коли близькі в дорозі
Якщо хтось з ваших рідних вирушив у подорож, чи далеку поїздку, краще в той день не прибирати, а тим паче не мити підлогу. Вважається, що так ви можете зашкодити їхньому поверненню додому.

Під час приготування їжі
Якщо прибирати в будинку паралельно з приготуванням страв, то в домі не буде вистачати їжі. Краще уникайте такого одночасного виконання справ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні