Чому не можна мити посуд у гостях

0
Чому не можна мити посуд у гостях
Життя часто оповите різними забобонами, а народні прикмети і зовсім невід'ємна частина реальності. Хтось вірить у послання предків, хтось вважає це дурістю, але факт залишається фактом - будь-яка прикмета не з повітря з'явилася.

Про це пише УНІАН.

Наші родичі з минулого передали свою мудрість через століття. Багато послань ні що інше, як застереження. Одна з найпоширеніших прикмет стосується, здавалося б, абсолютно повсякденної дії - миття посуду.

Чому не можна мити посуд у гостях - що говорять прикмети
Кожен предмет, з яким людина стикається, якийсь час зберігає відбиток її енергетики. Звісно, якщо використовувати предмет щодня, то він накопичуватиме енергетику свого власника і це стосується всього, навіть посуду.

Водночас езотерики переконані, що вода, як природна стихія, що має властивості очищення, може змити все, навіть чужу ауру. Вважається, що якщо мити посуд у гостях, то це означає віддати свою енергію для відновлення енергії господаря житла.

Але це не єдина причина, чому не можна мити посуд у чужому домі. Наші предки вірили в накопичення енергетики предметами будинку. Звідси й з'явилося твердження, що якщо чужа людина, яка прийшла в гості, помиє посуд, то вона залишить частину своєї енергії, яка може мати руйнівну силу. Сім'я таким чином може втратити щастя, а також з'являтимуться, здавалося б, безпідставні конфлікти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні