Пригожин вперше прокоментував свій заколот проти рф

0
Пригожин вперше прокоментував свій заколот проти рф
Євген Пригожин вперше прокоментував ситуацію та пояснив мету повстання. Він зазначив, що російську приватну військову компанію «Вагнер» нібито «унаслідок інтриг, непродуманих рішень» вирішили розформувати, і підрозділ мав перестати існувати 1 липня.

Про це пише Варта1.

Найманцям пропонували підписати контракти з Міноборони рф, і на це зважилися 1-2% особового складу, розповів ватажок ПВК Євген Пригожин. «...підрозділ мав припинити своє існування 1 липня 23 року. Зібралася рада командирів, яка довела всю інформацію до бійців. Ніхто не погодився підписувати контракт з Міністерством оборони..., оскільки всі прекрасно знають з поточної ситуації і свого досвіду під час »СВО« (так в рф називають війну проти України - Ред.), що це призведе до повної втрати боєздатності», - заявив він.

За його словами, «досвідчені бійці, досвідчені командири просто будуть розмазані і підуть фактично на м'ясо і не зможуть використовувати свій... бойовий досвід». Пригожин додав, що рішення про розформування «Вагнера» ухвалили у найневідповідніші моменти.

«Проте, ми виставляли техніку на трали, збирали все, що необхідно, робили інвентаризацію і збиралися у разі, якщо рішення не буде ухвалено, вийти 30 червня колоною у Ростов і публічно передати техніку біля штабу »СВО«. Попри те, що ми не проявляли ніякої агресії, по нас було завдано ракетного удару, і відразу після цього відпрацювали вертольоти», - заявив він.

Нагадаємо, що у Британії готуються до несподіваного розпаду росії.

Пригожин стверджує, що ліквідовано близько 30 «вагнерівців», і деякі отримали поранення. «Це послужило тригером того, що негайно рада командирів ухвалила рішення, що ми маємо висуватися негайно...», - сказав ватажок найманців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні