ПВК «Вагнер» підтримує Суровікін та перекидає у рф групи найманців із Сирії, - ЗМІ

0
ПВК «Вагнер» підтримує Суровікін та перекидає у рф групи найманців із Сирії, - ЗМІ
У Росії планується масштабний військовий переворот, який був заздалегідь підготовлений. Керівника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина підтримують генерал Сергій Суровікін та командувач ПДВ Михайло Теплинський.

Про це пише obozrevatel.

Активні військові дії "вагнерівців" на території РФ – це чітко спланована операція, для якої потрібен був лише пусковий механізм – обстріл "тилових районів" ПВК "Вагнер".

"Задумка з ліквідації ПВК з боку МО РФ дійсно існувала. Пригожин був попереджений, тому спроба і провалилася. Удари припали на пункти розміщення – приманки. Жодних суттєвих втрат ПВК не зазнала", – йдеться у повідомленні.

Також у джерелі зазначають, що попередження Євген Пригожин отримав від генерала РФ Сергія Суровікіна.

"Також на стороні Пригожина командувач ПДВ генерал-полковник Теплинський. Аналогічні настрої і в особового складу ПДВ ", – додали у повідомленні.

На каналі пишуть, що за останні два дні із САР (Сирійської Арабської Республіки) було відкликано чотири групи бійців ПВК "Вагнер". Усі вони переправлялися літаками Іл-76. Крайня група, у складі 139 осіб, прибула сьогодні о 04:30 до аеропорту Моздок, Північна Осетія. Ймовірно, вони чекають на подальші вказівки.

"Станом на 15:00 фактично ніякого опору ПВК не було. Здійснюються спроби "гальмувати" марш, але ніяк не зупинити. "Фортеці", "Едельвейси" та інші грізні назви не працюють. Керованість в органах МВС, ФСБ на вкрай низькому рівні. Росгвардія ще якось "свербить", – пишуть у джерелі.

За даними джерела, у списку втрат "Вагнера" лише Уазик-пікап із встановленим ДШК.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні