Угорщина готує провокацію з українськими полоненими

0
Угорщина готує провокацію з українськими полоненими
В Угорщині готують пресконференцію з українськими військовополоненими. На ній військовослужбовці повинні розкритикувати Україну та подякувати РПЦ, яка нібито допомогла передати їх угорській стороні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланнями на джерела, близькі до українських спецслужб.

За словами одного зі джерел, публічний вихід з такими заявами був обов'язковою умовою для вивезення українських полонених з Росії.

«На пресконференції полонені повинні розказувати, як їх начебто примусово мобілізовували, в яких начебто поганих умовах вони воювали, який хороший угорський уряд і РПЦ тощо. Така публічна активність із критикою України та вдячністю до РПЦ була озвучена українським полоненим як обов'язкова умова вивезення з Росії», – розповіло джерело.

Поінформований співрозмовник уточнив, що місце перебування полонених приховується від України, з ними немає зв'язку. Крім того, полонені знаходяться під озброєною охороною, досі не мають можливості вільного пересування і повернення до України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні