Командир ЗСУ жорстко звернувся до українців, які втомилися від війни

0
Командир ЗСУ жорстко звернувся до українців, які втомилися від війни
Недостатнє поповнення бойових підрозділів в українській армії було відчутне ще до повномасштабного вторгнення Росії. Це знову зараз відбувається.

Про це розповів командир 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади Еміль Ішкулов в інтерв'ю УП.

"Це почало відчуватися ще до повномасштабної війни. У 2016–2017 усе пішло на спад, якщо пам'ятаєте, люди тоді говорили: "Не наша війна, ми втомилися". Зараз усе плюс-мінус те саме. Людей як не було, так зараз ще більше немає. Вони не бачать, не хочуть, не розуміють. Що робити? Як я вже казав, треба пояснювати: от є буряти, є чеченці, які свого часу не змогли дати нормальну відсіч", - попередив військовий.

Він наголосив, що окупанти армії Путіна, які не є корінними росіянами, прийшли вбивати українців усвідомлено.

"Тепер вони виконують чужі задачі в іншій країні незрозуміло за що. Ті, кого ми брали в полон, не могли дати конкретну відповідь на запитання "чого ти тут?". Стандартно: "Мене обманули". Але ні, вони йшли сюди усвідомлено – за гроші або примусово", - розповів комбриг 80-ї бригади.

Він розкритикував українців, які втомилося від війни та просто хочуть "піти у кіно чи бар".

"Більшість не розуміє, вона "втомилася донатити". Не хоче тренуватися, каже тільки "я не підготовлений". Та з 2014 року можна було такий вишкіл пройти, що будь-який контрактник позаздрить! Стрільба, тактична медицина – ні, усі хочуть у кіно, у бар, відпочити", - зауважив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні