У НАТО заявили що новий наступ путіна на Україну вже почався

0
У НАТО заявили що новий наступ путіна на Україну вже почався
Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що російський диктатор володимир путін замість готовності до миру розпочинає нову атаку в Україні

Про це Столтенберг сказав на брифінгу у понеділок, 13 лютого, передає Depo.ua із посиланням на Європейську правду.

"Майже через рік після вторгнення путін не готується до миру, а розпочинає нові наступальні дії", — зазначив Столтенберг і додав, що саме тому військова підтримка Києва всім необхідним на полі бою така важлива.

"Швидкість врятує життя. Якщо путін виграє в Україні, це стане сигналом для авторитарних держав у світі" щодо можливості використання сили для своїх зовнішньополітичних цілей, додав генсек Альянсу.

Він підкреслив, що НАТО "підтримуватиме Україну стільки, скільки потрібно".

Згодом, відповідаючи на запитання журналістів, Столтенберг уточнив, що, на його думку, повторний наступ росії в Україні "вже почався", що видно за кількістю додаткових сил, які російська сторона спрямовує на схід України.

"Для мене це лише наголошує на важливості своєчасності в постачаннях Україні зброї, обладнання, запчастин. Чим швидше ми це зробимо, тим більше життів ми врятуємо і прокладемо шлях до мирного вирішення конфлікту", — вважає генсек НАТО.

Нагадаємо, у вівторок, 14 лютого, у Брюсселі розпочнеться дводенна зустріч міністрів оборони держав-членів Північноатлантичного альянсу, а також зустріч Контактної групи з питань допомоги Україні у форматі "Рамштайн"

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні