У одній з українських областей готуються відбивати наступ росіян, - військовий

0
У одній з українських областей готуються відбивати наступ росіян, - військовий
У Харківській області усі готуються відбивати наступ російських загарбників, якщо повідомлення у російських медіа про намір диктатора Володимира Путіна захопити Харків відповідають дійсності.

Про це розповів командир групи спеціального призначення Національної гвардії України, військовий на псевдо "Памір" в ефірі телемарафона, пише УНІАН.

"Іншу тактику вони вже мабуть не застосують. Але вже їм буде набагато це важче зробити, ніж у перші дні повномаштабного вторгнення. Тоді вони використали факт несподіваності. Зараз вже їх чекають. Вже усі готуються. Тому, просто так знову прийти на Харківщину в них не вийде", - розповів командир групи спеціального призначення.

При цьому, він вважає, що російські удари по енергетичній інфраструктурі Харківщини робляться з метою залякування цивільного населення.

"Зазвичай, коли у них щось не виходить, вони, таким чином, намагаються показати свою силу. Якщо вони десь на іншому напрямку програють, вони нищать цивільне населення", - додав він.

За його словами, загарбники намагаються морально і психологічно тиснути на цивільне населення, аби спричинити розлади в українському суспільстві.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні