Стало відомо хто переможе у 12 сезоні шоу Холостяк

1
Стало відомо хто переможе у 12 сезоні шоу Холостяк
У п'ятницю 13 січня на каналі СТБ виходить фінальний 12-й випуск 12-го сезону шоу "Холостяк". У ньому Алекс Топольський має зробити вибір між фотомоделлю Катериною Лозовицькою та Сашою Мудрою, які стали його фаворитками на проекті.

Багато глядачів вважають переможницею "Холостяка-12" Катю, адже вона найменше критикувала героя шоу.

"Скільки було безсонних ночей, непорозумінь та стресових ситуацій. Але це все миттєво тьмяніє порівняно з фантастичними моментами, які стали пазлами нашої з Алексом історії, - прокоментувала Катя свою участь у шоу напередодні фіналу. - Дякую вам, що розділили цей шлях зі мною".

Найуважніші глядачі також знайшли докази, що Алекс не обрав Сашу Мудру у фіналі.

По-перше, дівчина в Instagram-історіях не надто улесливо відгукувалася про героя "Холостяка-2022". Так, вона сказала, що вже з першої зустрічі зрозуміла, що характер Топольського слабший за її власний. Також обставини особистого життя Саші Мудрої прокоментувала інша учасниця "Холостяка", косметолог Марина Голд.

"Я не витримала сердитись, коли побачила, що Саша в поїзді одна, коли почалася війна. Я їй написала. І я рада, що ми продовжили нашу дружбу. Тепер ми разом в Америці. Санта Барбара, Лос-Анджелес, Сан-Франциско, Гаваї. Ми розділяємо стільки моментів разом! І підтримуємо одна одну в іншій країні. Дуже люблю цю милу людину. Дякую проекту що подарував мені тебе!" – написала Марина про свою подругу.

Через ці слова шанувальники "Холостяка" дійшли висновку, що Алекс або не вибрав Сашу у фіналі, або вони розійшлися вже після проекту.

13 січня у фіналі Холостяка Алекс Топольський познайомить Катю та Сашу зі своєю мамою. Після знайомства та обміну враженнями вони вирушать на Мадейру, де відбудуться їхні заключні романтичні моменти. Потім Холостяк обере переможницю шоу і вручить їй обручку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ой яке велике свято! як це лайго переглядати можна
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні