Переваги нового iPhone 14*

0
-1
Переваги нового iPhone 14*
Тім Кук та керована ним компанія Apple у вересні порадували шанувальників «яблучної» продукції новими гаджетами, про які всі говоритимуть у найближчий рік. Вихід iPhone 14 спричинив справжній фурор на ринку.

iPhone 14 - це чудовий потужний смартфон високого рівня з якісним корпусом, чудовим екраном, гарною камерою та достатньою автономністю.

Крім знайомих поціновувачам айфонів чорних, білих та червоних кольорів новесенький гаджет тепер доступний й у фіолетовому та світло-блакитному забарвленнях. Щодо якості матеріалів та оснащення, то все як і раніше виконано на найвищому рівні. Алюмінієва конструкція відмінно захищає пристрій від деформації. Нове скло Ceramic Shield власного виробництва Apple встановлено з обох сторін. Корпус iPhone 14 захищений від попадання пилу та вологи за стандартом IP68. Також компанія повідомляє, що смартфон не боячись пошкоджень можна занурювати у воду на глибину до 6 метрів на 30 хвилин.

Європейська версія iPhone 14, як і раніше, має слот для nanoSIM. У моделях для США слот прибрали, натомість є вбудована eSIM. Основні зміни відбулися всередині смартфона - Apple повністю змінила компонування деталей. В результаті пристрій став більш «піддатливим» для ремонту, якщо порівнювати з попередником.

Доступний обсяг вбудованого сховища:

  • 128 Гб;

  • 256 Гб;

  • 512 Гб;

  • 1 Тб.



Основна камера



Основна камера iPhone 14 отримала оптичну стабілізацію зі зсувом сенсора, що дозволяє забезпечити набагато кращу чіткість зображення. За рахунок більш відкритої діафрагми, яка впускає більше світла, та програмних алгоритмів Apple Photonic Engine, даний гаджет краще знімає вночі.

Нова модель забезпечує більшу деталізацію навіть на темних ділянках. Незважаючи на те, що Photonic Engine є суто програмною технологією, для старих iPhone вона недоступна навіть на новій iOS 16.

Пристрій також отримав нові можливості під час зйомки відео. Кінорежим, який знайомий шанувальникам ще з часів iPhone 13, розмиває фон при записі відео в реальному часі, тепер підтримує зйомку 4K з частотою 24 або 30 к/с. У попередній моделі була доступна лише роздільна здатність у якості Full HD.

Режим Action тепер підтримує додаткову електронну стабілізацію для основної та ультраширококутної камери; працює вона дуже добре. Алгоритми згладжують навіть сильні стрибки картинки, коли трясеться чи сіпається телефон в руках.

Фронтальна камера



Фронтальна камера чудова тим, що Apple вперше додала автофокус, який спрацьовує миттєво та дуже точно. Дозвіл у фронталки нижчий, ніж у більшості андроїд-флагманів, але знімає вона краще за рахунок якіснішого сенсора.

Для передньої камери доступний портретний режим з розумним розмиттям фону — здається, він працює навіть краще, ніж на основному модулі. Завдяки датчикам Face ID фокусування та відокремлення конкретної людини від оточення спрацьовують дуже точно. Також присутній і нічний режим, який дозволить вам у темну пору доби або ж при поганому освітленні зробити чудові фотографії.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні