Польський депутат припустив, коли закінчиться війна

0
Польський депутат припустив, коли закінчиться війна
Війна в Україні може тривати ще не один рік. Таку думку висловив голова правлячої партії Польщі "Право і справедливість" Ярослав Качинський, пише ТСН.

Він зазначив, що чув різні прогнози, і останній із них вказував на 2030 рік як на можливий момент завершення війни.

"На мій погляд, це не триватиме так довго, можливо навіть менше, ніж ми думаємо", - сказав Качинський.

Водночас польський політик додав, що йому невідомі надійні аналізи, які передбачають закінчення війни найближчими місяцями.

Качинський також сказав, що сумнівається в тому, що на сьогодні існує ризик поширення війни на інші країни. Крім того, він не вважає загрозу застосування Росією ядерної зброї дуже імовірною, хоча й наголосив, що не можна сказати, що ця загроза минула.

"Але Кремль не має повного контролю за тим, що відбувається на фронті. Є загроза, що росіяни захочуть провести деякі операції, які вони досі не робили. І я одразу кажу, що не йдеться про застосування ядерної зброї... Путін отримав дуже чіткий сигнал про наслідки для нього, його оточення та всієї геноцидної держави" — сказав Качинський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні