У Польщі розповіли, хто завершить війну в Україні

0
У Польщі розповіли, хто завершить війну в Україні
Війна Росії проти України є однією із головних тем міжнародних обговорень. Зокрема, у Польщі вважають, що її має закінчити не та команда, яка її розпочала.

Про це розповів глава МЗС Польщі Радослав Сікорський, пише 24 канал.

Колоніальні війни тривають десятиріччями
Польський дипломат сказав, що зазвичай, колоніальні війни тривають близько десяти років. Він вважає, що за цей час та сторона, яка розпочала війну, повинна зрозуміти, що вона була помилкою та не варта тих втрат.

"Зазвичай таке рішення приймає інша команда, тому що ті люди, які розпочинали війну, дуже рідко можуть визнати помилку", – пояснив Сікорський.

Він сказав, що це "повинно бути нашим базовим сценарієм".

Також Сікорський зачепив тему відносин Китаю та Росії. Він вважає, що ці два режими можуть співпрацювати, оскільки мають схожу ідеологію.

Польський міністр пояснив, що схожість полягає у намаганнях відносити контроль нібито "над провінціями, які бунтують". Сікорський сказав, у разі перемоги Путіна в Україні, Китай одразу вирішить підкорювати Тайвань, тому наша держава має перемогти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні