Воротарські рукавиці для футболу: як обрати професійні футбольні рукавиці*

0
6
Воротарські рукавиці для футболу: як обрати професійні футбольні рукавиці*

Воротарські рукавиці — важлива деталь екіпіровки футболіста. Вони мають спеціальний крій та призначені не тільки для кращого захоплення мʼяча, але й для захисту рук від травм. Щоб воротарські рукавиці успішно виконували свої функції, дуже важливо, щоб вони були добре пошиті та зроблені із якісних сучасних матеріалів.



Професійні футбольні рукавиці: як правильно обрати рукавички



Якщо ви вирішили оновити свій футбольний гардероб та придбати нові воротарські рукавиці, то вам варто звертати увагу на декілька важливих моментів.




  • Розмір. Ідеальні рукавиці облягають руку та міцно тримаються на ній, проте не здавлюють та не перетискають. Саме тому перед покупкою в інтернеті варто визначити свій розмір. Зробити це дуже легко, озброївшись листком паперу та ручкою. Як правило, всі бренди мають широку розмірну сітку і випускають моделі не тільки для дорослих гравців, але й для дітей різного віку А якщо ви купуєте рукавиці в оффлайн-магазині, то їх, звичайно, обовʼязково потрібно приміряти.

  • Крій. Традиційний крій воротарських рукавиць має приплюснуту форму. Він вважається універсальним. Також є моделі із заокругленими пальцями, із швами назовні. Проте найбільш вдалим вважається крій Hybrid Cut, який комбінує в собі переваги різних дизайнів.

  • Матеріал. Тильна сторона рукавиць забезпечує достатню силу при відбиванні мʼяча кулаком. Якщо рукавиці більш дорогі та якісні, то її роблять із латексу та оснащують додатковими вставками, а у дешевших моделей вона виготовлена зазвичай із піни. Внутрішню сторону традиційно роблять із латексу. Оптимальна товщина матеріалу у цьому випадку 3-4 мм, хоча в недорогих рукавиць може бути 1-2 мм. Внутрішня поверхня також може бути рифленою або гладкою. Перший варіант краще підходить для гри в приміщенні, а другий є більш універсальним.

  • Захист пальців. Щоб захистити пальців від ударів, у воротарські рукавиці часто вставляються “кісточки” у вигляді спеціальних пластин. Вони забезпечують надійний захист, але можуть перешкоджати згинанню кисті, тому бажано не використовувати їх на постійній основі. Тому, як правило, такі рукавички із захистом одягають лише на тренування.



Воротарські рукавиці Адідас Предатор: особливості лінійки



Воротарські рукавиці Adidas — це завжди хороший варіант для людей, які професійно займаються футболом та бажають досягти максимальних результатів у спорті. Особливо, якщо ви зупинили свій вибір на лінійці Adidas Predator.




Воротарські рукавиці Adidas Predator не лише зручні, зносостійкі та функціональні. Вон ще й відрізняються стильним та яскравим дизайном. На сторінці https://keeperia.com.ua/vorotarski-rukavytsi-adidas-predator/ можна не тільки більш детально ознайомитись із особливостями рукавичок цієї лінійки, але й придбати їх з доставкою додому.




У ній представлено дуже широкий асортимент воротарських рукавиць для гравців різного рівня та для різних ситуацій: аматорські, професійні, матчеві, тренувальні. В залежності від типу їх конструкція дещо відрізняється. В першу чергу це стосується крою, він може бути вільним, negative cut чи наполовину negative cut. Також є окремі моделі із швами всередину та назовні.




У якості матеріалів в лінійці рукавичок Адідас Предатор використовується як натуральна бавовна, так і латекс, нейлон, поліестер та інші синтетичні матеріали. При цьому зона долонь обовʼязково покривається латексом або каучуком. Велику увагу виробники приділяють амортизації. Її забезпечують такі матеріали, як піна, поролон та латекс. 



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні