Жінка з дітьми обікрала українського військового

0
Жінка з дітьми обікрала українського військового
Правопорушниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 8 років.

На Вінниччині жінка, втершись у довіру до військового, отримала доступ до його карткового рахунку. Обманним способом їй вдалося привласнити суму у розмірі 45 000 гривень. Особу правопорушниці встановили 14 листопада, розповіли у Головному управлінні Нацполіції регіону.

Потерпілим виявився 44-річний військовослужбовець, уродженець Дніпропетровської області. Звернувшись до правоохоронних органів за допомогою чоловік розповів, що напередодні гостював у знайомого жмеринчанина. Свою картку він давав неповнолітнім дітям господаря будинку з дорученням купити продукти. З ними до магазину ходила їхня мати — дружина знайомого.

Зникнення коштів з рахунку військовий виявив вранці. Сума склала 45 000 гривень.

Отримавши повідомлення про правопорушення від постраждалого, правоохоронці виїхали на місце події. Поліцейські встановили причетність до скоєного раніше судимої за наркозлочин 35-річної жінки, розповів керівник Жмеринського районного відділу поліції Анатолій Присяжнюк.

Попередньо вдалося встановити, що зловмисниця неодноразово використовувала картку потерпілого для розрахунку у магазинах та за замовлені онлайн-послуги.

За фактом злочину правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. За крадіжку коштів правопорушниці загрожує ув’язнення на строк до 8 років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні