Шок: Президент Німеччини висунув звинувачення путіну

0
Шок: Президент Німеччини висунув звинувачення путіну
Президент ФРН Франк-Вальтер Штайнмаєр заявив, що Німеччина та Росія перебувають у протистоянні, а тому сьогодні "немає місця старим мріям" про РФ. Про це він сказав під час виступу у Берліні, цитує його Spiegel.

За його словами, Росія та Німеччина перебувають у "новому періоді" протистояння.

"Якщо ми подивимося на сьогоднішню Росію, то в ній немає місця старим мріям. Наші країни сьогодні протистоять одна одній", — сказав Штайнмаєр.

Він зазначив, що початком повномасштабної війни проти України РФ здійснила "розрив епохи", що занурило Німеччину в "інший час і невпевненість".

"Час, відзначений війною, насильством і втечею, занепокоєнням про поширення війни в Європі", — заявив німецький президент.

Штайнмаєр заявив, що російський диктатор Володимир Путін несе особисту відповідальність за війну проти України.

"У своїй імперській одержимості російський президент порушив міжнародне право, поставив під сумнів кордони, здійснив захоплення земель", — резюмував він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні