У Польщі українку переїхав трактор: вона померла на місці. ФОТО

0
У Польщі українку переїхав трактор: вона померла на місці. ФОТО
На Любельщині, що у Польщі, під час викопування саджанців молодих дерев 48-річна українка потрапила під причеплені до трактора коліщата. Травми виявилися смертельними, пише inPoland.

Трагедія сталася під час виконання сільськогосподарських робіт на фермі в гміні Коньськоволя (Любельське воєводство). Під час викопування саджанців молодих дерев жінка потрапила під коліщата, причеплені до трактора.

Попри негайні реанімаційні дії, врятувати життя жінки не вдалося. Як повідомила Ева Рейн-Козак, речниця поліції в Пулавах, водій трактора був тверезий.

На місці працювали прокурор та представники Національної інспекції праці. Тіло українки доставлено в Інститут судової медицини для проведення експертизи.

Точні обставини трагедії встановить прокурорська перевірка. За попередніми даними, за трактором, який викопував саджанці із землі, йшло кілька жінок. Характер їхньої роботи не передбачав контакту з сільськогосподарською машиною.

Прокуратура розпочала слідство. Поки що розглядають дві версії: нещасний випадок на виробництві та ненавмисне вбивство.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні