На кордоні водій на польських номерах збив трьох українців

0
На кордоні водій на польських номерах збив трьох українців
На польсько-українському кордоні, а саме біля пункту пропуску Гребенне – Рава-Руська, сталася аварія. Польський водій за кермом мікроавтобуса скоїв наїзд на українських далекобійників, які у знак протесту ходили по пішохідному переході. Постраждало троє осіб.

Про це пише Інформатор.

Цей випадок прокоментував генеральний консул України в Любліні Олег Куця.

Відомо, що наїзд на українців стався на очах у працівників польської поліції.

Вони вже вжили заходів щодо водія мікроавтобуса.

Зазначається, що поляка затримали та допитують. В одного з постраждалих забої ніг, а в інших – рук. Їм надали медичну допомогу на місці. Від шпиталізації чоловіки відмовилися. Але серед протестувальників зростає невдоволення. Вони не згодні з таким ставленням до них й погрожують "заблокувати фурами все місто" через дії поляка.

"За попередньою інформацією постраждало двоє українських водіїв. В одного – забій руки, в іншого забій ноги. Їм надали допомогу на місці, від шпиталізації вони відмовилися. Ми з ними перебуваємо в постійному контакті. На місце виїхав наш консул, аби детальніше зʼясувати всі обставини", – сказав Олег Куць.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні