На смерть в Україну не відправив: Кадиров «козирно» прилаштував свого синочка

0
На смерть в Україну не відправив: Кадиров «козирно» прилаштував свого синочка
16-річний син голови Чечні Рамзана Кадирова Ахмад очолить усі дитячі та молодіжні організації цього регіону Росії. Про це стало відомо з репортажу ЧДТРК «Грозний», повідомив проєкт Радіо Свобода Кавказ.Реалії.

У сюжеті показали зустріч неповнолітнього сина голови Чечні Ахмада Кадирова з міністром просвіти Росії Сергієм Кравцовим, де обговорювалися «нові ідеї виховання молодого покоління».

Міністр підтримав кандидатуру Ахмада Кадирова на посаду регіонального голови Російського руху дітей та молоді, під його керівництвом будуть об’єднані всі наявні в регіоні дитячі й молодіжні організації.

Діяльність сина Кадирова буде націлена на проведення державної політики «на користь дітей та молоді» Чеченської республіки, йдеться у сюжеті.

Загалом, за даними Кавказ.Реалій, високі державні посади у різний час обіймали близько 100 родичів Рамзана Кадирова. Сам голова Чечні коментував це так: «Мені не соромно. Якщо я відповідаю за свій народ, за республіку і якщо я впораюся, то яка їм різниця, хто буде міністром, головою району, головою адміністрації чи головою уряду? Мене це мало хвилює».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні